Apartmani i sobe de luxe kategorije


Nastojeći da našim gostima pružimo maksimalan užitak i uslove za odmor i poslovne aktivnosti, hotel smo opremili po najstrožijim svjetskim standardima.  U apartmanima i sobama očekuju vas 53 francuska ležaja i 18 standardnih kreveta "de luxe" kategorije. Za porodice smo opremili porodične i studio apartmane, sa mogućnošću korištenja servisa u sobama, a  sobe za pušače su posebno odvojene. Za porodice i veće grupe gostiju organizovali smo posebne tarife i pogodnosti prilikom boravka u našem hotelu.

Svi naši gosti imaju mogućnost korištenja besplatnog bežičnog internet pristupa (Wi-Fi) na svim nivoima hotela. Na raspolaganju vam je i sef za čuvanje dragocjenosti. Prema potrebi, za vas možemo uraditi i hemijsko čišćenje vaše odjeće.

Sve za naše goste


Posebnu brigu mi vodimo o svim našim gostima.

Za sve vas koji dolaze izvan teritorije grada Banja Luka, odnosno Bosne i Hercegovine, možemo organizirati prevoz do našeg hotela. Ukoliko dolazite u Banju Luku avionom, možemo za vas obezbijediti prevoz od banjalučkog aerodroma do našeg hotela, a na aerodromu vas može sačekati naš vozač.

Javite nam i sve vaše posebne zahtjeve. Potrudićemo se da ih ispunimo, kako biste bili zadovoljni.

parallax background

Budite naš drag gost, a mi smo sigurni da ćete nam se uvijek vraćati!

Potražite nas i pratite na društvenim mrežama

Trudićemo se da na sva vaša pitanja što prije odgovorimo.

Hotel Talija Banja Luka, Srpska 9, Tel: +387 51 349 200, E-mail: info@hoteltalija.com