Talija će sa svoje 4 zvjezdice ispuniti sva vaša očekivanja!


U samom centru Banjaluke, administrativnom, kulturnom i sportskom središtu i najvećem gradu Republike Srpske, nalazi se hotel Talija. Iako u strogom centru grada, hotel je smješten u ulici koja svojom pozicijom nudi potpuni mir, idealna je za odmor i uživanje naših gostiju.

Naše kapacitete najčešće koriste poslovni ljudi za svoje aktivnosti, sastanke i seminare, ali i svi oni kojima su uživanje i odmor u prvom planu. Našim gostima je na raspolaganju preko 70 ležaja (od toga 53 francuska) u sobama i apartmanima vrhunske opremljenosti "de luxe" kategorije. Posebno ističemo novoizgrađeni „Superior“ dio hotela, koji je vrhunski opremljen sadržajima potrebnim za odmor, boravak i rekreaciju. 

Za sve što vam treba


Za sve naše goste na raspolaganju su i tri konferencijske sale, dva restorana, parking i garaže, otvorena bašta, fitness centar, sauna... Želimo vas podsjetiti da je naš hotel jedini u užem i širem centru Banjaluke koji ima vlastiti bazen, smješten u samom potkrovlju hotela, ispod staklenog krova.

Ugodnom ambijentu doprinosi izuzetan pogled na Banjaluku, a blizina centra grada pruža odličnu komunikaciju sa svim kulturnim, sportskim i zabavnim sadržajima. Za svega par minuta lagane šetnje pješačkom zonom, brzo i lako ćete stići do svih sadržaja koje savremeni poslovni čovjek traži i očekuje u trenucima odmora.

parallax background

Budite naš drag gost, a mi smo sigurni da ćete nam se uvijek vraćati!

Potražite nas i pratite na društvenim mrežama

Trudićemo se da na sva vaša pitanja što prije odgovorimo.

Hotel Talija Banja Luka, Srpska 9, Tel: +387 51 349 200, E-mail: info@hoteltalija.com