Savršeno mjesto za uživanje tokom cijelog dana


Mi u Taliji smo potpuno svjesni da svakodnevne poslovne aktivnosti znaju zamarati čovjeka i psihički i fizički. Nakon napornog dana potrebno je tijelu obezbijediti odmor, kako bi ono bilo spremno za okrepljujući san i nove napore koji slijede narednog dana.

Za potpun odmor i relaksaciju preporučujemo bazen, koji je, kao i sauna i fitness centar, smješten u potkrovlju hotela. Potpuno providan krov omogućiće vam potpun užitak na suncu ili pod zvjezdanim nebom. Čistoću vode u bazenu obezbjeđujemo na bazi mehaničkih, hemijskih i UV prečistača, a kontrolišemo je svakodnevno. Bazen je osvjetljen i spolja i iznutra posebno odabranom rasvjetom, koja nam omogućava pravljenje posebno zanimljivog ambijenta. Boje svjetla su promjenljive, tako da sami možete da odaberete ambijent u kojem ćete se najbolje osjećati, sami ili u odabranom društvu. 

Održavanje fizičke kondicije i zdravlja je izuzetno važno


U sastavu hotela nalazi se sauna, fitness centar, mini bar i bazen sa muškom i ženskom svlačionicom. Fitness centar je opremljen spravama i opremom najnovije generacije, a oprema je birana prema potrebama većine naših gostiju i najnovijim svjetskim standardima. Osvježenje, relaksacija, održavanje kondicije, uživanje... neodvojivi su od života modernog poslovnog čovjeka.

Do svih ovih sadržaja vodi lift, koji vam je na raspolaganju od suterena i podzemnih garaža, pa sve do potkrovlja.

parallax background

Budite naš drag gost, a mi smo sigurni da ćete nam se uvijek vraćati!

Potražite nas i pratite na društvenim mrežama

Trudićemo se da na sva vaša pitanja što prije odgovorimo.

Hotel Talija Banja Luka, Srpska 9, Tel: +387 51 349 200, E-mail: info@hoteltalija.com