Neka vaš dan započne i završi kod nas!


Pored ostalih hotelskih sadržaja, posebno mjesto zauzima kafe-slastičarna i pizzeria "Talija", u kojoj se možete opustiti ili popričati sa prijateljima, poslovnim partnerima i članovima porodice, uz bogat izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, kolača i pizza. To je mjesto gdje možete započeti vaš radni dan ugodnom kafom ili doručkom, ili ga završiti trenucima odmora uz piće za osvježenje i ugodne zvuke pažljivo odabrane muzike.

U suterenu hotela nalazi se restoran sa vrhunskom kuhinjom, u čijoj ponudi se nalaze domaća i internacionalna jela i pića. U ugodnom ambijentu i klimatizovanom prostoru uživajte u vašim svakodnevnim obrocima, ali i poslovnim sastancima uz zakusku posebno pripremljenu prema vašim željama i potrebama.

Za posao i za uživanje


Specijalizovani smo za organizovanje poslovnih ručkova i večera, jer naše osobolje čine profesionalci sa višegodišnjim iskustvom u ovom poslu. Raspored mjesta za sjedenje se u tim trenucima organizuje prema želji naših gostiju. Naš novi gastronomski koncept, koji smo stvorili sa našim majstorima kuhinje, donosi pravo osvježenje u našu ponudu. Birana jela i pića sasvim sigurno će vam omogućiti beskrajno uživanje i dobar ugođaj za vaše nepce.

Za vrelih ljetnjih dana i noći naši gosti vole da borave u otvorenoj bašti, koja je smještena sa sjeverne strane hotela i koja u svim uslovima i dobima dana pruža najprijatniju atmosferu.

parallax background

Budite naš drag gost, a mi smo sigurni da ćete nam se uvijek vraćati!

Potražite nas i pratite na društvenim mrežama

Trudićemo se da na sva vaša pitanja što prije odgovorimo.

Hotel Talija Banja Luka, Srpska 9, Tel: +387 51 349 200, E-mail: info@hoteltalija.com