Vaš posao je naša briga


Savremenog poslovnog čovjeka naša poslovna politika stavlja u prvi plan. Stoga smo sve sadržaje maksimalno prilagodili potrebama poslovnih ljudi, pri tome ne zanemarujući one koji se ne ubrajaju u tu grupu. Banju Luku svakodnevno posjećuje veliki broj poslovnih ljudi, koji naš hotel prepoznaju kao savršeno mjesto za svoje poslovne aktivnosti i relaksaciju poslije njih.

Za potrebe poslovnih sastanaka, seminara, prezentacija i drugih oblika okupljanja grupa poslovnih ljudi, u potpunosti smo opremili tri konferencijske sale kapaciteta do 60 mjesta i jednu manju, u kojoj može boraviti do 20 ljudi. Sve sale su tehnički maksimalno opremljene sa ozvučenjem, video projektorima i ostalim tehničkim pomagalima namijenjenim za ove svrhe.

Vi birate kako ćete ugostiti vaše poslovne partnere


Raspored stolica i sjedenja u salama je potpuno prepušten odluci našeg klijenta, jer smo svu opremu učinili jako fleksibilnom i prilagodljivom. U ugodno klimatizovanom prostoru vaši i naši gosti imaju sve preduslove za ugodan boravak i rad. Da bismo sve to postigli, na raspolaganju vam je ljudska i tehnička podrška našeg hotela.

Hotel raspolaže sa vlastitim, 24 časa dnevno čuvanim parkingom sa 25 mjesta i podzemnom garažom kapaciteta 15 parking mjesta.Ukoliko to želite, naše osoblje će vam tokom i nakon prezentacija pripremiti osvježenja ili obezbijediti kompletnu uslugu cateringa.

parallax background

Budite naš drag gost, a mi smo sigurni da ćete nam se uvijek vraćati!

Potražite nas i pratite na društvenim mrežama

Trudićemo se da na sva vaša pitanja što prije odgovorimo.

Hotel Talija Banja Luka, Srpska 9, Tel: +387 51 349 200, E-mail: info@hoteltalija.com