ZAŠTO
HOTEL "TALIJA"?
  SMJEŠTAJNI
KAPACITETI
  UGOSTITELJSKI
KAPACITETI
  KONTAKT
INFORMACIJE
  ENGLISH
VERSION
 
   


 

NOVOSTI

Sa ponosom ističemo da smo jedini hotel u Banjaluci i jedan od rijetkih u regionu koji ima 5 zvjezdica! Hvala Vam na povjerenju, jer je to i Vaša zasluga!
 

LOKACIJA

Pronađite nas na mapi i budite sigurni da ste na pravom mjestu! Hotel "Talija" to sasvim sigurno jeste...

 

REZERVACIJA

Rezervišite na vrijeme svoje mjesto u jednom od najboljih hotela u Banjaluci! Sigurni smo da ćete biti zadovoljni...

 

CJENOVNIK

Prije nego što se odlučite da vaše vrijeme provedete sa nama, pogledajte cjenovnik naših usluga...

 ODMOR I REKREACIJA
PONUDA RESTORANA
POSLOVNA PONUDA

 

ZAŠTO HOTEL "TALIJA"?


U samom centru Banjaluke, administrativnom, kulturnom i sportskom središtu i najvećem gradu Republike Srpske, nalazi se hotel Talija. Iako u strogom centru grada, hotel je smješten u ulici koja svojom pozicijom nudi potpun odmor i uživanje našim gostima. Naše kapacitete najčešće koriste poslovni ljudi za svoje aktivnosti, sastanke i seminare, ali i svi oni kojima je uživanje i odmor u prvom planu.

Talija je jedan od rijetkih hotela u ovom regionu koji se ponosi sa svojih 5 zvjezdica!

Našim gostima je na raspolaganju preko 70 ležaja (od toga 53 francuska) u sobama i apartmanima vrhunske opremljenosti "de luxe" kategorije. Posebno ističemo novoizgrađeni „Superior“ dio hotela, koji je vrhunski opremljen sadržajima potrebnim za odmor, boravak i rekreaciju. Za sve naše goste na raspolaganju su i tri konferencijske sale, dva restorana, parking i garaže, otvorena bašta, fitness centar, sauna, frizerski salon... Želimo vas podsjetiti da je naš hotel jedini u užem i širem centru Banjaluke koji ima vlastiti bazen, smješten u samom potkrovlju hotela, ispod staklenog krova.

Ugodnom ambijentu doprinosi izuzetan pogled na Banjaluku, a blizina centra grada pruža odličnu komunikaciju sa svim kulturnim, sportskim i zabavnim sadržajima. Za svega par minuta lagane šetnje pješačkom zonom, brzo i lako ćete stići do svih sadržaja koje savremeni poslovni čovjek traži i očekuje u trenucima odmora.

Budite nam drag gost, a mi smo sigurni da ćete nam se uvijek vraćati, jer je povjerenje koje smo godinama sticali kod naših prijatelja temelj našeg uspješnog poslovanja.

Kliknite na fotografiju da biste vidjeli njenu uvećanu verziju.


 
 


       

 
 


       

 
 


       

 
 
         

 
  


 

ŽELITE DA BUDETE NA IZVORU
NAJNOVIJIH INFORMACIJA?

Unesite vašu e-mail adresu u ponuđeno polje i kliknite na dugme "Pošaljite!".
 

ŠTA O NAMA KAŽU NAŠI
CIJENJENI GOSTI?

Pročitajte komentare i utiske naših gostiju, čije nam mišljenje pomaže da kvalitet naših usluga bude na najvišem mogućem nivou. Hvala vam na povjerenju!


 

POTREBNO VAM JE JOŠ INFORMACIJA?

Potražite nas na Facebook-u! Naše osoblje će se potruditi da vaša pitanja ne ostanu bez odgovora.


 


HOTEL "TALIJA" BANJA LUKA
Srpska 9, 78000 Banja Luka, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, TELEFONI / FAX: +387 51 349 200, +387 51 327 460, E-MAIL ADRESA: info@hoteltalija.com