ZAŠTO
HOTEL "TALIJA"?
  SMJEŠTAJNI
KAPACITETI
  UGOSTITELJSKI
KAPACITETI
  KONTAKT
INFORMACIJE
  ENGLISH
VERSION
 
   


 

NOVOSTI

Sa ponosom ističemo da smo jedini hotel u Banjaluci i jedan od rijetkih u regionu koji ima 5 zvjezdica! Hvala Vam na povjerenju, jer je to i Vaša zasluga!
 

LOKACIJA

Pronađite nas na mapi i budite sigurni da ste na pravom mjestu! Hotel "Talija" to sasvim sigurno jeste...

 

REZERVACIJA

Rezervišite na vrijeme svoje mjesto u jednom od najboljih hotela u Banjaluci! Sigurni smo da ćete biti zadovoljni...

 

CJENOVNIK

Prije nego što se odlučite da vaše vrijeme provedete sa nama, pogledajte cjenovnik naših usluga...

 ODMOR I REKREACIJA
PONUDA RESTORANA
POSLOVNA PONUDA

 

USLOVI ZA REZERVACIJU SMJEŠTAJAPoštovani,

prije nego što popunite formular za rezervaciju smještaja u našem Hotelu, molimo Vas da pažljivo pročitate uslove vezane za rezervaciju, a koji se nalaze na ovoj stranici. Uslovi se odnose na sve goste, tj. osobe koje su izvršile rezervaciju ili uplatu aranžmana u hotelu "Talija" preko ove Web stranice.

Popunjavanjem ponuđenog formulara i slanjem Vaših podataka našoj službi prodaje, Vi pristajete da na Vašu e-mail adresu ili fax (koje ste naveli u formularu) pošaljemo predračun za plaćanje naših usluga, prema cjenovniku koji je naveden na našim stranicama.

Ako želite izvršiti promjenu rezervacije u smislu promjene termina Vašeg boravka, promjene broja osoba koje će koristiti smještaj, zamjene sobe i slično, obratite nam se telefonom ili elektronskom poštom. Otkaz rezervacije mora biti poslan u pisanom obliku, na naš fax ili e-mail adresu. Ukoliko ste u formular unijeli pogrešne podatke, hotel "Talija" ne snosi nikakve posljedice za eventualne probleme koji mogu biti prouzrokovani unošenjem pogrešnih podataka.

Molimo Vas da naglasite na koji način želite izvršiti plaćanje naših usluga. Na raspolaganju su Vam gotovinski, žiralni i kartični način plaćanja.

U slučaju da ste izvršili rezervaciju, smatramo da ste pročitali sve uslove navedene u ovom tekstu i da se sa njima u potpunosti slažete.


 


 

ŽELITE DA BUDETE NA IZVORU
NAJNOVIJIH INFORMACIJA?

Unesite vašu e-mail adresu u ponuđeno polje i kliknite na dugme "Pošaljite!".
 

ŠTA O NAMA KAŽU NAŠI
CIJENJENI GOSTI?

Pročitajte komentare i utiske naših gostiju, čije nam mišljenje pomaže da kvalitet naših usluga bude na najvišem mogućem nivou. Hvala vam na povjerenju!


 

POTREBNO VAM JE JOŠ INFORMACIJA?

Potražite nas na Facebook-u! Naše osoblje će se potruditi da vaša pitanja ne ostanu bez odgovora.


 


HOTEL "TALIJA" BANJA LUKA
Srpska 9, 78000 Banja Luka, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, TELEFONI / FAX: +387 51 349 200, +387 51 327 460, E-MAIL ADRESA: info@hoteltalija.com