ZAŠTO
HOTEL "TALIJA"?
  SMJEŠTAJNI
KAPACITETI
  UGOSTITELJSKI
KAPACITETI
  KONTAKT
INFORMACIJE
  ENGLISH
VERSION
 
   


 

NOVOSTI

Sa ponosom ističemo da smo jedini hotel u Banjaluci i jedan od rijetkih u regionu koji ima 5 zvjezdica! Hvala Vam na povjerenju, jer je to i Vaša zasluga!
 

LOKACIJA

Pronađite nas na mapi i budite sigurni da ste na pravom mjestu! Hotel "Talija" to sasvim sigurno jeste...

 

REZERVACIJA

Rezervišite na vrijeme svoje mjesto u jednom od najboljih hotela u Banjaluci! Sigurni smo da ćete biti zadovoljni...

 

CJENOVNIK

Prije nego što se odlučite da vaše vrijeme provedete sa nama, pogledajte cjenovnik naših usluga...

 ODMOR I REKREACIJA
PONUDA RESTORANA
POSLOVNA PONUDA

 

UGOSTITELJSKI KAPACITETIPored ostalih hotelskih sadržaja, posebno mjesto zauzima kafe-slastičarna i pizzeria "Talija", jedinog u Banjaluci koji ima 5 zvjezdica, u kojoj se možete opustiti ili popričati sa prijateljima, poslovnim partnerima i članovima porodice, uz bogat izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, kolača i pizza. To je mjesto gdje možete započeti vaš radni dan ugodnom kafom ili doručkom, ili ga završiti trenucima odmora uz piće za osvježenje i ugodne zvuke pažljivo odabrane muzike.

U suterenu hotela nalazi se restoran sa vrhunskom kuhinjom, u čijoj ponudi se nalaze domaća i internacionalna jela i pića. U ugodnom ambijentu i klimatizovanom prostoru uživajte u vašim svakodnevnim obrocima, ali i poslovnim sastancima uz zakusku posebno pripremljenu prema Vašim željama i potrebama. Specijalizovani smo za organizovanje poslovnih ručkova i večera, jer naše osobolje čine profesionalci sa višegodišnjim iskustvom u ovom poslu. Raspored mjesta za sjedenje se u tim trenucima organizuje prema želji naših gostiju.

Za vrelih ljetnjih dana i noći naši gosti vole da borave u otvorenoj bašti, koja je smještena sa sjeverne strane hotela i koja u svim uslovima i dobima dana pruža najprijatniju atmosferu.

Dozvolite da vaš radni dan i dan odmora počnu i završe se kod nas.
Prijatno!

Kliknite na fotografiju da biste vidjeli njenu uvećanu verziju.


 
 


       

 
 


       

 
 


       

 
  


 

ŽELITE DA BUDETE NA IZVORU
NAJNOVIJIH INFORMACIJA?

Unesite vašu e-mail adresu u ponuđeno polje i kliknite na dugme "Pošaljite!".
 

ŠTA O NAMA KAŽU NAŠI
CIJENJENI GOSTI?

Pročitajte komentare i utiske naših gostiju, čije nam mišljenje pomaže da kvalitet naših usluga bude na najvišem mogućem nivou. Hvala vam na povjerenju!


 

POTREBNO VAM JE JOŠ INFORMACIJA?

Potražite nas na Facebook-u! Naše osoblje će se potruditi da vaša pitanja ne ostanu bez odgovora.


 


HOTEL "TALIJA" BANJA LUKA
Srpska 9, 78000 Banja Luka, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, TELEFONI / FAX: +387 51 349 200, +387 51 327 460, E-MAIL ADRESA: info@hoteltalija.com