ZAŠTO
HOTEL "TALIJA"?
  SMJEŠTAJNI
KAPACITETI
  UGOSTITELJSKI
KAPACITETI
  KONTAKT
INFORMACIJE
  ENGLISH
VERSION
 
   


 

NOVOSTI

Sa ponosom ističemo da smo jedini hotel u Banjaluci i jedan od rijetkih u regionu koji ima 5 zvjezdica! Hvala Vam na povjerenju, jer je to i Vaša zasluga!
 

LOKACIJA

Pronađite nas na mapi i budite sigurni da ste na pravom mjestu! Hotel "Talija" to sasvim sigurno jeste...

 

REZERVACIJA

Rezervišite na vrijeme svoje mjesto u jednom od najboljih hotela u Banjaluci! Sigurni smo da ćete biti zadovoljni...

 

CJENOVNIK

Prije nego što se odlučite da vaše vrijeme provedete sa nama, pogledajte cjenovnik naših usluga...

 ODMOR I REKREACIJA
PONUDA RESTORANA
POSLOVNA PONUDA

 

SMJEŠTAJNI KAPACITETINastojeći da našim gostima pružimo maksimalan užitak i uslove za odmor i poslovne aktivnosti, hotel smo opremili po najstrožijim svjetskim standardima.  U apartmanima i sobama očekuju Vas 53 francuska ležaja i 18 standardnih kreveta "de luxe" kategorije. Za porodice smo opremili porodične i studio apartmane, sa mogućnošću korištenja servisa u sobama, a  sobe za pušače su posebno odvojene. Za porodice i veće grupe gostiju organizovali smo posebne tarife i pogodnosti prilikom boravka u našem hotelu.

Posebnu brigu mi vodimo o svim našim gostima. Tako smo, pored standardnih, opremili i sobe za invalide, čija je infrastruktura potpuno prilagođena ovoj kategoriji. Prilagođeni su im i svi putevi za kretanje, namještaj i kupatilo. 

Svi naši gosti imaju mogućnost korištenja besplatnog bežičnog internet pristupa (Wi-Fi) na svim nivoima hotela. Na raspolaganju vam je i sef za čuvanje dragocjenosti, kao i usluge našeg frizerskog salona. Prema potrebi, za vas možemo uraditi i hemijsko čišćenje vaše odjeće.

Za sve naše goste koji dolaze izvan teritorije grada Banja Luka, odnosno Bosne i Hercegovine, možemo organizirati prevoz do našeg hotela. Ukoliko dolazite u Banju Luku avionom, možemo za vas obezbijediti prevoz od banjalučkog aerodroma do našeg hotela, a na aerodromu vas može sačekati naš vozač.

Kliknite na fotografiju da biste vidjeli njenu uvećanu verziju.


 
 


       

 
 


       

 
 


       

 
  


 

ŽELITE DA BUDETE NA IZVORU
NAJNOVIJIH INFORMACIJA?

Unesite vašu e-mail adresu u ponuđeno polje i kliknite na dugme "Pošaljite!".
 

ŠTA O NAMA KAŽU NAŠI
CIJENJENI GOSTI?

Pročitajte komentare i utiske naših gostiju, čije nam mišljenje pomaže da kvalitet naših usluga bude na najvišem mogućem nivou. Hvala vam na povjerenju!


 

POTREBNO VAM JE JOŠ INFORMACIJA?

Potražite nas na Facebook-u! Naše osoblje će se potruditi da vaša pitanja ne ostanu bez odgovora.


 


HOTEL "TALIJA" BANJA LUKA
Srpska 9, 78000 Banja Luka, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, TELEFONI / FAX: +387 51 349 200, +387 51 327 460, E-MAIL ADRESA: info@hoteltalija.com