ZAŠTO
HOTEL "TALIJA"?
  SMJEŠTAJNI
KAPACITETI
  UGOSTITELJSKI
KAPACITETI
  KONTAKT
INFORMACIJE
  ENGLISH
VERSION
 
   


 

NOVOSTI

Sa ponosom ističemo da smo jedini hotel u Banjaluci i jedan od rijetkih u regionu koji ima 5 zvjezdica! Hvala Vam na povjerenju, jer je to i Vaša zasluga!
 

LOKACIJA

Pronađite nas na mapi i budite sigurni da ste na pravom mjestu! Hotel "Talija" to sasvim sigurno jeste...

 

REZERVACIJA

Rezervišite na vrijeme svoje mjesto u jednom od najboljih hotela u Banjaluci! Sigurni smo da ćete biti zadovoljni...

 

CJENOVNIK

Prije nego što se odlučite da vaše vrijeme provedete sa nama, pogledajte cjenovnik naših usluga...

 ODMOR I REKREACIJA
PONUDA RESTORANA
POSLOVNA PONUDA

 

ODMOR I REKREACIJA
Mi u Taliji smo potpuno svjesni da svakodnevne poslovne aktivnosti znaju zamarati čovjeka i psihički i fizički. Nakon napornog dana potrebno je tijelu obezbijediti odmor, kako bi ono bilo spremno za okrepljujući san i nove napore koji slijede narednog dana. Zbog toga smo za sve naše goste omogućili sve uslove za rekreaciju po vrhunskim standardima. U sastavu hotela nalazi se sauna, fitness centar, mini bar i bazen sa muškom i ženskom svlačionicom. Fitness centar je opremljen spravama i opremom najnovije generacije, a oprema je birana prema potrebama većine naših gostiju i najnovijim svjetskim standardima.

Za potpun odmor i relaksaciju preporučujemo bazen, koji je, kao i sauna i fitness centar, smješten u potkrovlju hotela. Potpuno providan krov omogućiće vam potpun užitak na suncu ili pod zvjezdanim nebom. Čistoću vode u bazenu obezbjeđujemo na bazi mehaničkih, hemijskih i UV prečistača, a kontrolišemo je svakodnevno. Hemijske supstance koristimo u najminimalnijim mogućim količinama, tek toliko da obezbijedimo sve uslove za vrhunski užitak naših gostiju.

Bazen je osvjetljen i spolja i iznutra posebno odabranom rasvjetom, koja nam omogućava pravljenje posebno zanimljivog ambijenta. Boje svjetla su promjenljive, tako da sami možete da odaberete ambijent u kojem ćete se najbolje osjećati, sami ili u odabranom društvu. Do ovih sadržaja vodi lift, koji vam je na raspolaganju od suterena i podzemnih garaža, pa sve do potkrovlja.

Kliknite na fotografiju da biste vidjeli njenu uvećanu verziju.


 
 


       

 
 


       

 
 


       

 
  


 

ŽELITE DA BUDETE NA IZVORU
NAJNOVIJIH INFORMACIJA?

Unesite vašu e-mail adresu u ponuđeno polje i kliknite na dugme "Pošaljite!".
 

ŠTA O NAMA KAŽU NAŠI
CIJENJENI GOSTI?

Pročitajte komentare i utiske naših gostiju, čije nam mišljenje pomaže da kvalitet naših usluga bude na najvišem mogućem nivou. Hvala vam na povjerenju!


 

POTREBNO VAM JE JOŠ INFORMACIJA?

Potražite nas na Facebook-u! Naše osoblje će se potruditi da vaša pitanja ne ostanu bez odgovora.


 


HOTEL "TALIJA" BANJA LUKA
Srpska 9, 78000 Banja Luka, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, TELEFONI / FAX: +387 51 349 200, +387 51 327 460, E-MAIL ADRESA: info@hoteltalija.com